söndag 26 oktober 2008

vill inte vara med er .

Två tjejer, i gymmets omklädningsrum, jämförde idag sina trosor under en kvart. Under en kvart pratade de om olika trosors kvalité, pris och inköpsställe. En kvart utav rent trosprat! Hela diskussionen startades då den ena tjejen såg den andra tjejens trosor och gav dem ett långt "naaaaw" som respons och reaktion. Och sedan följde alltså en kvarts trospratande. Under den kvarten konstaterade de att Gina Tricot har bra trosor, men att deras favorit-trosmodell var ändrad och de enades om att det hela var "en katastrof". Katastrof, katastrof, katastroftrosor.

Efter ett tag flöt samtalet vidare och över på blondinbella. Faktumet att hon skulle börja blogga igen beskrevs som "helt underbart". Jag ville kräkas på dem, fräta sönder deras polerade naglar och kasta hundbajs på deras stickade secondhand-koftor. Cravings!

För jag förstår inte. När blev det här aktuellt? När började vi kalla ändrade trosmodeller för katastrofer? När blev blondinbellas andings- paus viktigare än vår egen?
När slutade vi undra hur vi själva mår egentligen, bakom alla lager utav foundation och solbrunt puder?

1 kommentar:

Johan sa...

Min gissning är att ganska många, förhoppningsvis, av trosdiskuterarna och blondinbellabeundrarna undrar hur dom egentligen mår varje ensam kväll. Eller åtminstone snart börjar göra det.

Fast "Helt underbart" gör mig tveksam. Två människor bortom all räddning?