måndag 29 september 2008

finurligt framfunderat av henne !

Minns ni axeln? Den är överansträngd. Det har min omvårdnads-pluggande vän Maria berättat för mig. Hon har klämt på min axel, frågat frågor om den och konstaterat att den blivit inflammerad till följd av överansträngning. Den inflammerade axeln har till slut fått en bristning och blåmärket har därefter uppkommit. Jag har alltså fått en idrottsskada! Ganska fränt va?


4 kommentarer:

Anonym sa...

Åh! världens bästa min!! Me love! men du, vad skönt att du fått det utrett, var lite orolig för dig. Men, jag skulle vilja hävda att det är din andra idrottskada. Den först måste ju vara när du bröt handleden på idrotten på skolan =P
ps. gillar din nya blogg =)

Lisa sa...

Underbart, då är det fasen min tredje idrottsskada! Du kommer väl ihåg när jag hade känningar i ljumsken? Jag och Zlatan vettu, känningar-i-ljumsken-klubben brukar vi kalla oss ibland.

Tycker om att du gillar min blogg!

Anonym sa...

åh, rackarns glömt bort känningen. jag har iaf och så haft idrottsskador *fnys* två vill jag bestämt minnas. En kracha-med-bräda-få-inte-allför-långvarig-med-dock-minnesförlust och en sparka-tån-ur-led-mot-en-tysk-armbåge, det du! jag ligger inte så långt efter!

Anonym sa...

hahahaha! sen när började jag stava också "och så"????? skyller på tenta-kaputt huvud...=/