torsdag 20 november 2008

med blåfrusna fingrar .

Uddevalla är egentligen en ganska fin stad. Egentligen. Ibland. Man måste bara fånga staden ur rätt ljus, på rätt plats vid rätt dag. Då är det ganska fint. Idag har Uddevalla varit kindrosande kyligt och fullt av fuktiga löv. I buskarna, på vägarna, bakom trädstammarna och på stigarna i skogen har det legat gammalt skräp. En fantaflaska, ett tomt cigarettpaket, en vante, en trasa och en godispåse med tre av de där sura godisarna kvar i botten. Idag var Uddevalla inte fint.

2 kommentarer:

Johan sa...

Uddevalla är väl egentligen oftare inte fin än fin. Sen kommer dom, människorna, och gör staden ännu ofinare. Försöker lista ut var skräpet ligger, men lyckas inte.

Gillar du att fota?

Verkar vettigt med voluntärarbete. Skulle väl tro att man har nytta av en sån erfarenhet livet igenom. Tror det är sällan man får anledning att ångra den typen av arbete och tid!

Lisa sa...

Skräpet låg uppe på dalaberg, vid vägen som gränser till hovhult.

Tycker om att fota och får lätt idéer till bilder, men jag är inte särskilt duktig på det och att få idéerna att fastna på kort kan vara grymt svårt för mig. Du gillar att fota va?